0348 - 20 17 11 contact@fysioviola.nl

fysioViola - voor deskundige en persoonlijke fysiotherapie

Mijn naam is Viola van Wijngaarden, de fysiotherapeute achter fysioViola. Ik ben in 2002 afgestudeerd als  fysiotherapeute en heb daarna op uiteenlopende plekken ervaring opgedaan, zoals ziekenhuis, instelling voor mensen met een verstandelijke beperking en verpleeghuis. Mijn passie is mensen met neurologische en lichamelijke problemen te helpen aan de slag te gaan om optimale resultaten te bereiken voor activiteiten in het dagelijkse leven. Ik ben gespecialiseerd in behandelingen die gericht zijn op hersenen, prikkelverwerking en revalidatie.

Ik begeleid mijn cliënten in het stellen en behalen van realistische doelen. Mijn aanpak is 1 op 1. Behandelplannen stem ik met u af op uw persoonlijk leefomstandigheden. De behandelingen kunnen plaatsvinden in de rustige praktijkruimte van fysioViola, waar een tillift  en veel oefenmateriaal aanwezig is, of op de plekken waar u de meeste problemen ervaart.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.

Fysiotherapie op maat

Bij fysioViola kunt u terecht voor persoonlijke fysiotherapie op maat! In overleg met u, bepalen we welke behandeling en welke behandeltijd het beste bij u en uw situatie past. Standaard duurt een fysiotherapiesessie 30 minuten. Maar het kan zijn dat een sessie van 45 minuten of een dubbele sessie bij u misschien beter past, omdat de verwerking van informatie of de uitvoering van de oefeningen u net wat meer tijd kosten. Of misschien heeft u dan juist minder vaak een behandeling nodig. Als u rolstoelgebonden bent, kunt u buiten de rolstoel om oefenen. De tillift in de praktijk biedt de mogelijkheid om uit de rolstoel getild te worden.

Samen met u bekijken we waar we de behandeling het beste kunnen uitvoeren: aan huis, misschien wel op uw werk (om bijvoorbeeld een goede werkhouding te oefenen) of zelfs wel bij u in de straat (omdat er 'vervelende' op- en afstapjes zijn).

U kent u zelf het best. Kunt u de discipline opbrengen om regelmatig thuis te oefenen of weet u al dat er van het oefenen niet veel terecht zal komen en heeft u behoefte aan 'een stok achter de deur'? Deze kennis heeft invloed op de keuze voor hoe vaak we een behandeling afspreken. Kortom, een persoonlijke aanpak op maat!

 

Wilt u meer informatie bel: 0348 - 20 17 11 of stel u vraag hier.

 

Toegangelijkheid